yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

If you do hamiş want that we track your visist to our site you birey disable tracking in your browser here:

Kapılarımızda aksesuar olarak standart panik pas, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakarak kilitli düzen, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen oluş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 aksiyonlevi[değişlemtir

Binalarda mukannen standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın veya müstacel keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bapnın bedii bünyesı ve arzu edilen aksesuarların kullanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın munis standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tespit etmek ciğerin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin yangın kapısı başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tamamlanmak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page